Esther

Wie je bent is wat je doet. Beetje ouderwetse uitspraak, vind ik zelf. Ik ben namelijk niet wat ik doe, ook al doe ik dat met veel liefde. Dat zorgt er wel voor dat werk niet als werk aanvoelt. Daar waar een ander een hobby in vrije tijd uitvoert, doe ik dat “in de baas zijn tijd”.

Een dochter en twee zonen maken van mij een moeder. Mijn belangrijkste en waardevolste taak in het leven. Tel daar een man bij op, dan maak ik deel uit van een mooi gezin. We wonen in een leuke buurt in Maastricht in een twee-onder-een-kap huisje met een grote tuin. Onze hond zorgt dat ons huisje, boompje, beestje compleet is.

Gebleken is dat ik een ondernemer ben. Dat past bij me. Daar waar een ander voor zekerheid en structuur gaat, kies ik bewust voor risico en verandering. Heel vreemd als je weet dat ik juist heel goed functioneer op orde en netheid. Ik zie het meer als een balans. Daar waar mijn hoofd overuren draait en nieuwe dingen bedenkt waar de wereld nog niet klaar voor is, heb ik thuis het liefst alles zo kalm en stabiel mogelijk. Door de structuur en organisatie in mijn werk, heb ik ook de ruimte en tijd om mijn brein creatief te laten zijn. Waarschijnlijk is dat ook juist waarom ik het zo leuk vind om andere ondernemers (op weg) te helpen of voor structuur te zorgen bij particulieren.

Genoeg gepraat over mij. Ik blijf toch een Hollandse nuchtere en bescheiden ondernemer. Heb ik jou enthousiast of nieuwsgierig kunnen maken met mijn enthousiasme, stuur me dan een e-mail met jouw vraag zodat ik snel voor je aan de slag kan.